De datum van de info-avond die online staat komt me niet goed uit, hoe schrijf ik me voor een nieuwe datum in?

Ben je al ingeschreven voor een info-avond en is er iets tussengekomen?
Stuur dan even een mailtje naar support@ingerock.be en vraag om je aan te laten melden voor de nieuwe datum. Je kan je via www.ingerock.be/info-avond inschrijven voor een nieuwe datum.

Ben je nog niet ingeschreven dan moet je dit even doen (ongeacht of je die datum niet kan) en meld dan even via support@ingerock.be de andere datum waarvoor je wenst te komen.