Ik heb specifieke voedselwensen, moet ik dit nog even melden?

Goede vraag!
Hier zijn we al op voorbereid.

De catering die je via onze organisatie besteld is altijd opgesteld in buffetvorm wat betekent dat je redelijk wat variatie hebt. Onze cateraar bied ook altijd een vegetarische optie aan die in het buffet inbegrepen is, zonder meerkost natuurlijk!

Ben je veganist, eet je glutenvrij of heb je specifieke voedselallergieën? Dan willen we jou vragen om hier zelf even rekening mee te houden wanneer je catering wenst te bestellen, aangezien onze cateraar hier zelf geen rekening mee kan houden. Vrees je toch dat er niets smakelijks te eten zou zijn voor jou specifieke voedselwensen, dan kan je tot 3 dagen voor de trainingsdag je catering annuleren en je eigen eten meebrengen.