Ik heb een kortingscode voor een event/seminar gekregen, hoe gebruik ik dit?

Eerst en vooral proficiat met je kortingscode!

We gebruiken verschillende namen voor een kortingscode: Golden Ticket, coupon code of kortingscode.
één ding is zeker, je betaalt minder dan gewoonlijk.

Je kortingscode kan je voor verschillende producten op onze website gebruiken naargelang wat voor kortingscode het is, sommige zijn enkel voor een seminarie, anderen een voorstelling, enz...

Volg de volgende stappen:
1) Ga naar de webpagina waar je de tickets normaal besteld.
2) Duid de locatie aan, aantal tickets en de attendees en hierna je betalingsinformatie.
3) Vul je coupon code in in het veld "Coupon Code"
4) Apply Coupon code klikken, nu zie je het bedrag in vermindering gaan.
5) Heb je meerdere kortingscodes, herhaal dan stap 3 en 4 telkens en betaal hierna je ticket.

AANDACHT: Ook als je winkelwagen op €0.00 komt te staan na het invoeren van je kortingscode(s) ga je door de bestelling moeten gaan en "betalen", ga dus door tot je een bevestiging van je bestelling ziet op je scherm.