Mijn video blijft hangen wanneer ik deze wil bekijken, wat moet ik doen?

Waarschijnlijk blijft je video op dit moment even hangen of is er een cirkeltje op je video die blijft draaien.
Dit betekent dat de video aan het "bufferen" of laden is maar niet verder kan, meestal vanwege een zwakke internetverbinding.

Je kan dit simpelweg oplossen door beetje terug te gaan zodanig dat de video de kans krijgt om te laden OF om verder in de video te gaan tot waar hij niet meer heeft geladen.