Referral platform: Wachtwoord vergeten, veranderen of inloggen.

Hoe registreer ik me op het Referral Platform?

Dit kan je doen via je studentenplatform via de "Referral platform" knop of via onderstaande link:
https://nx297.infusionsoft.com/app/form/partner-referral-programm

Waar log ik in in mijn Referral Platform?

Dit kan je doen via je studentenplatform via de "Referral platform" knop of via onderstaande link:

https://nx297.infusionsoft.com/app/authentication/login

*Let wel op dat je je al geregistreerd hebt op het platform.

Hoe verander ik mijn Referral Platform password/ ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Eenmaal op het Referral platform of via onderstaande link:
https://nx297.infusionsoft.com/app/forgotPassword/enterEmail