Hoe kan ik zien of ik geregistreerd ben voor een training?

We hebben op je studentenplatform een registratie en catering-knop geplaatst evenals op je "Registratie Trainingen" pagina.

Hier kan je in real-time je geregistreerde trainingen en cateringkeuze zien en aanpassen.

Wanneer je op bovenstaande knop klikt kom je dus op onderstaande pagina:

Screen_Shot_2017-03-07_at_15.21.44.pngWanneer je op de "Add" knop klikt kan je dus je maaltijd voor je geregistreerde training toevoegen.

Wil je je voor een training uitschrijven? Stuur dan even een mailtje naar support@ingerock.com met daarin de datum, Academy en level van de training.