Hoe registreer ik voor een live training?

In enkele simpele stappen registreer je voor een training:

1. Log in op je studentplatform via www.ingerock.be en dan de STUDENTS knop
  2. Ga naar de Academy waarvoor je je ingeschreven hebt, nu zie je de knoppen met de verschillende levels binnen dat programma
  3. Klik op de knop met het level waarvoor jij je wenst in te schrijven.
  4. Klik nu op "REGISTRATIE TRAININGEN".
  5. Registreer je zo voor de specifieke trainingsdag die jij wenst door op de titel te klikken.
  6. Nu zie je een fel oranje knop met "Register", gelieve hierop te klikken.
  7. Nu is alles in orde en kan je catering kiezen tot 3 dagen voor de training en indien hiervoor de mogelijkheid is.

TIP: Kijk altijd achteraf even je trainingsoverzicht op je registratie trainingen pagina na om zeker te zijn van je keuze.